All posts filed under Fashion and more

De zak van Max

Mijn lievelingetjes mogen nog een tijdje blijven, naast de miskopen waar nog een kaartje aan zit…..

Wie kent het nog? De zak van Max. Vroeger (!) kon je je oude kleding in de zak van Max stoppen, die dan voor het goede doel werd opgehaald. Volgens mij bestaat het niet meer. Nu heb ik versleten lievelingetjes in mijn kast hangen en die kan ik eigenlijk niet wegdoen, zo maar in een zak proppen en in een container gooien geeft toch een ander gevoel. Alhoewel we het natuurlijk wel moeten doen voor het goede doel. Mijn eerste lieveling is een vestje van Sissy Boy

Op alle vakanties is het mee geweest, en nu is het echt verwassen. Dus als iemand een ongebruikt exemplaar in de kast heeft hangen? Ik neem het graag over.

Mijn tweede lieveling is van Desigual en is een van de weinige dingen die ik van dit merk heb. Maar ik kan het echt niet meer naar mijn werk aan, ook te vaal geworden. Ik heb andere soortgelijke jurkjes/tunieken gepast maar die zijn het net niet. Dus ook hier is een ongedragen tweedehandsje welkom. Mijn lievelingetjes mogen nog even blijven, in de kast naast de ongedragen nieuwelingen waar nog een kaartje aan zit….

De Bolletjestrui

Het is wielerseizoen is weer begonnen en dit jaar start de Tour de France zowaar in Nederland. Nu ben ik gek op stippen en de bolletjestrui zou de enige trui zijn die ik in bezit wil hebben, zo vrolijk. Maar misschien past het niet meer zo goed bij mijn leeftijd.. alhoewel ik dames die met lef iets a parts dragen wel kan waarderen. Ik ben dus op zoek gegaan naar mijn eigen bolletjestrui en heb er zowaar een gevonden bij de Bijenkorf. Natuurlijk heb ik nog meer bolletjes, wat te denken van mijn bolletjestasje?  Supergemakkelijk en ook te gebruiken als klein toilettasje voor een weekendje weg. Ik kende het merk niet maar ben helemaal fan geworden van:  Cath Kidston. En natuurlijk kon ik de sokken van mijn  hofleverancier de Hema ook niet laten liggen toch? Hebben jullie ook een voorkeur  voor een bepaald patroon, sterretjes, ruitjes of streepjes?