You’ve got a friend

Leave a comment

Honden zijn onze beste vrienden!

Vanaf jonge leeftijd ben ik gek op honden en laat nu bewezen zijn dat ze de bloeddruk verlagen en stress verminderen. Lees dit artikel. Waarschijnlijk bedoelen ze dan wel een knuffel- en wandelhond….

Overfokte honden:                                                                  

Maar helaas zijn veel honden overfokt, hoe schattig ze er soms ook uitzien, ze lijden pijn door te kleine schedels, te steile achterhand, oog- en huidproblemen enz. enz. Lees meer in dit artikel. Helaas belandt 40% van de rashonden al op jonge leeftijd op de operatietafel. Zelf heb ik ooit een jonge hond moeten laten inslapen vanwege niet behandelbare pijn- en huidklachten. Heel verdrietig.

Goede fokker:

Lees eerst dit stukje voordat je een hond gaat aanschaffen. Of ga een keer kijken in het asiel in de buurt, daar kunnen ze je informatie geven over ras, gezondheid en karakter van de (bastaard)honden die er zitten.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *