Heel Holland kleurt

Leave a comment

Mijn dochter begon er mee, ik gaf het cadeau aan mijn zus maar zelf was ik niet overtuigd. Het zou rustgevend zijn en meditatief…  Met nog een cadeaubon die ik nog had liggen toch een kleurboek aangeschaft en een klein doosje niet te dure potloden.DSC00994

Enthousiast begonnen maar het viel me een beetje tegen: niet mooi-maar daar is het ook niet voor bedoeld, niet creatief-maar daar is het ook niet voor bedoeld…. te groot, ik krijg het nooit af…..geen helpende gedachte…

Nu ben ik echter begonnen aan een nieuwe poging, elke dag een kwartiertje kleuren met een zandloper erbij (ja van de Hema). En ik begin er zowaar plezier in te krijgen. Ook omdat ik een klein kaartenboekje heb aangeschaft, helemaal nieuw zei de winkeljuffrouw. Het is van art-therapie en in veel boekhandels te verkrijgen. Ik zal jullie komende maand af en toe een update geven met foto’s van het resultaat. En ja, ook heel nuttig, want de kaarten kunnen ook nog verstuurd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *