De zak van Max

comment 1

Mijn lievelingetjes mogen nog een tijdje blijven, naast de miskopen waar nog een kaartje aan zit…..

Wie kent het nog? De zak van Max. Vroeger (!) kon je je oude kleding in de zak van Max stoppen, die dan voor het goede doel werd opgehaald. Volgens mij bestaat het niet meer. Nu heb ik versleten lievelingetjes in mijn kast hangen en die kan ik eigenlijk niet wegdoen, zo maar in een zak proppen en in een container gooien geeft toch een ander gevoel. Alhoewel we het natuurlijk wel moeten doen voor het goede doel. Mijn eerste lieveling is een vestje van Sissy Boy

Op alle vakanties is het mee geweest, en nu is het echt verwassen. Dus als iemand een ongebruikt exemplaar in de kast heeft hangen? Ik neem het graag over.

Mijn tweede lieveling is van Desigual en is een van de weinige dingen die ik van dit merk heb. Maar ik kan het echt niet meer naar mijn werk aan, ook te vaal geworden. Ik heb andere soortgelijke jurkjes/tunieken gepast maar die zijn het net niet. Dus ook hier is een ongedragen tweedehandsje welkom. Mijn lievelingetjes mogen nog even blijven, in de kast naast de ongedragen nieuwelingen waar nog een kaartje aan zit….

Comment 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *