De Bolletjestrui

Leave a comment

Het is wielerseizoen is weer begonnen en dit jaar start de Tour de France zowaar in Nederland. Nu ben ik gek op stippen en de bolletjestrui zou de enige trui zijn die ik in bezit wil hebben, zo vrolijk. Maar misschien past het niet meer zo goed bij mijn leeftijd.. alhoewel ik dames die met lef iets a parts dragen wel kan waarderen. Ik ben dus op zoek gegaan naar mijn eigen bolletjestrui en heb er zowaar een gevonden bij de Bijenkorf. Natuurlijk heb ik nog meer bolletjes, wat te denken van mijn bolletjestasje?  Supergemakkelijk en ook te gebruiken als klein toilettasje voor een weekendje weg. Ik kende het merk niet maar ben helemaal fan geworden van:  Cath Kidston. En natuurlijk kon ik de sokken van mijn  hofleverancier de Hema ook niet laten liggen toch? Hebben jullie ook een voorkeur  voor een bepaald patroon, sterretjes, ruitjes of streepjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *