“mijn bonsai gaat mee op vakantie”

Leave a comment

Ooit ontmoette ik oudere dame, die haar plant mee nam op vakantie.

Ze vertrouwde haar geliefde bonsai aan niemand toe. Helemaal mee naar Zuid Frankrijk. Ik begreep het wel, in die tijd kweekte ik ook bonsai’s en na mijn vakantie waren er altijd een paar slecht aan toe. Al lang geleden ben ik gestopt met het kweken van bonsai’s. Inmiddels zijn het grote bomen geworden in mijn tuin. De verzorging  kostte te veel tijd en aandacht. Maar nu kwam ik op het blog van designsponge deze upcycle versie tegen, leuk om te proberen toch? Je planten hoeven niet mee in de kofferbak. Alleen lijkt me het handiger om een plastic binnenflesje te nemen, gemakkelijker om te snijden. En later, bij de bouwmarkt, kwam ik een kant en klare versie tegen. Die heb ik voor mijn dochter gekocht, die heeft op dit moment geen tijd om met een gietertje rond te lopen… aqua4weeks

DSC01662

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *